Bakken

23 februari 2021

Zoals je hier kon lezen heb ik heerlijke maar vooral mooie marsepein of fondant taarten gemaakt. Omdat ik dat zo leuk vond was ik er zelfs mijn eigen bedrijf mee begonnen. Ik maakte op bestelling taarten en gaf workshops aan volwassenen en kinderen hoe ze dat zelf kunnen doen. Ontzettend leuk, maar in combinatie met mijn MS niet meer te doen. Als je handen uitschieten en niet doen wat jij wilt en je energie heel weinig is, moet je die knoop doorhakken. En omdat ik liever korte pijn heb, ben ik er compleet mee gestopt.

Taart door mij gemaakt.

Bakken

Een hele periode heb ik ook nixs meer gebakken, een aantal schubs en een afkeuring proces werken niet echt lekker samen en ik had dus al mijn energie nodig om de dag door te komen.
Maar de corona heeft wel geholpen om weer zin te krijgen in bakken en internet is dan een goede vriend. Er zijn een aantal bakkers die ik volg op instagram, waaronder Laura’s bakery.
Zij maakt hele eenvoudige recepten en die zijn allemaal ook heel overzichtelijk weergegeven. Voor mij een uitkomst, want die kan ik heel goed maken, en weer een beetje vertrouwen krijgen dat ik dat ook kan, zonder dat mijn lichaam tegenwerkt.

Verjaardag

Voor mijn verjaardag heb ik Het Laura’s bakery bakboek van onze jongste zoon gehad, en daar staan de lekkerste eenvoudige recepten in. Omdat we natuurlijk maar met zijn tweeën zijn, en ook een beetje op onze gezondheid letten, maak ik niet iedere week iets, maar ik kan het absoluut aanbevelen.


Het leuke is, ik heb 3 recepten gemaakt, en alle 3 zijn ze gelukt en zien ze eruit als op het plaatje. Genieten met een hoofdletter! En op naar het volgende recept.

Bakken jullie ook wel eens wat?

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu