Eerste helft juli

12 augustus 2020

Omdat ik zoals gezegd (bijna) altijd positief ben, leek het me leuk om eens per maand bij te houden wat ik nou zo positief vind. Deze (halve) maand ga ik daar een overzichtje van maken.
De maand juli begon in ieder geval heel positief.

Gelijk de eerste dag van juli mocht ik de hele dag voor de hond van mijn schoonzus zorgen; een chihuahua. Compleet anders als onze labrador Sita van bijna 14! Een lief, makkelijk en aanhankelijk hondje dat je vanzelf een lach op je gezicht geeft. Kijk maar naar zijn bekkie, daar wordt je toch vrolijk van.

Almere
En het eerste weekend van juli gingen we eindelijk weer naar familie in Almere. We worden daar altijd hartelijk ontvangen en heerlijk in de watten gelegd. Genieten dus met een hoofdletter. We hebben uren zitten kletsen over onze gezinnen, werk, de hottub die in de tuin staat en de hond. Afgesloten met een rondje met hun hondje, die een zoon is van Anouk, de hond van mijn zus.
Ondanks dat het niet naast de deur is krijg ik altijd energie als ik daar weer geweest ben.

Schoonheidsspecialiste
En het was weer tijd voor een schoonheidsbehandeling. Eén keer in de 8 weken ga ik naar een schoonheidsspecialiste, jezelf verwennen noem ik dat. Heerlijk relaxen in de stoel, terwijl je gezicht lekker opgefrist wordt. Ook dat geeft energie!

Dierenarts
Je zult wel denken wat is daar nou positief aan, maar dat was het echt. Sita wordt eind augustus 14 en dat is behoorlijk oud voor een labrador. Ze slaapt het liefst de hele dag, en loopt daardoor een stuk minder als vroeger. Ze ziet er ondanks een paar grijze haren nog goed uit alleen waren haar nagels door dat weinige lopen ontzettend lang. Dus een pedicure is dan op zijn plaats.
Samen zijn we naar de dierenarts gelopen, en dat is maar 700 meter hier vandaan, maar vorig jaar kon dat niet, want we moeten tenslotte ook nog terug. En nu ging dat super, allebei op ons eigen tempo, rustig dus. En bij de dierenarts was ze echt voorbeeldig, trots momentje 😁 en nu weer korte nagels, en dus geen getik meer bij het lopen. Dus al met al een zeer positieve ochtend! (Zelfs met regen!)

Kapper
Op de valreep van de eerste helft van juli mocht ik ook nog naar de kapper. Helaas was mijn vaste kapsalon gesloten en moet ik dus weer op zoek naar een andere. Aangezien ik niet heel vaak ga, doe ik daar best lang over eer ik die gevonden heb. Dit keer zat ik prima, lekker rustig (dankzij corona😉), niet de hoofdprijs, maar toch twijfel ik heel erg of ik terugga. Afijn, het was leuk, positief, maar waarschijnlijk niet voor herhaling vatbaar.
Gelukkig hoef ik voorlopig niet, dus ik heb nog even om verder te kijken.

Laten jullie jezelf ook heerlijk in de watten leggen? En wat doe je dan? Tips zijn altijd welkom!

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu