Izzy

15 september 2020

Op 11 juni 2010 kreeg onze oudste kat Desie één kitten, genaamd Izzy. Een heel bijzondere gebeurtenis, want Desie is echt een mager schuurkatje, en tijdens de zwangerschap had ik de hele tijd al het gevoel dat het maar één kitten zou worden. En dat klopte. De beslissing was snel genomen, die wilden we zelf opvoeden.

Izzy

Diva
En zo mager als Desie is, zo flink is Izzy, het is gewoon grappig om te zien. Ze heeft een hele mooie tekening op haar vacht, en die is ook prachtig dik, en vooral zacht. Je zou niet geloven dat Desie haar moeder is.
Ze loopt ook rond met een air van, kijk mij eens mooi zijn. We noemen haar dan ook heel vaak Diva.

Niet als ze weer wat gevangen heeft, want daar is ze echt heel goed in. Van muizen tot complete karpers aan toe. Dat is echt een mindere eigenschap, die er helaas bij hoort. Gelukkig is mijn man er dan, die als het ware puin ruimt.😉

Izzy in het doosje van de accu lader.

Relaxt
Overal waar ze in kan kruipen, doet ze dat ook, doosjes, zakken, leg het neer en ze kruipt erin. Ze ligt heel relaxt overal waar het eigenlijk niet mag. Zoals in de cabriolet, of op de loungebank onder de veranda. En als je dan zegt dat het niet mag, loopt ze heel relaxt weg, op haar dooie gemakje. Echt als een diva. De foto’s die ik hierbij plaats zeggen dan ook genoeg, die blik van haar is goud!

Izzy in de cabriolet.
Izzy op de loungebank.

Kroelen
Ze is ook een echte kroelkat, het liefst ligt ze in een rare houding op je schoot. Ze gaat ook altijd langs Sita om haar een kopje te geven. Zo lief om te zien.
Probeer ook niet voorbij haar te lopen zonder haar te aaien, want dan laat ze zich wel horen. Dat kan ze als de beste, miauwen, als ze honger heeft, aandacht wil, of gewoon als ik met wat anders bezig ben en zij geaaid wil worden.

Hebben jullie ook katten? Hoeveel?

En hebben die ook echt hun eigen karakter?

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu