Over tot de orde van de dag

7 september 2020

Na bijna een maand niet geblogd te hebben, vandaag weer een nieuwe blog. Het was natuurlijk vakantie, en ondanks corona zijn we wel weggeweest. Niet naar het buitenland, maar toch even er tussenuit.

We hebben natuurlijk ook best wel geluk dat het zulk lekker weer is eigenlijk al sinds het begin van de coronacrisis. Wij hebben bijvoorbeeld heel veel gewandeld en heel veel op onze veranda gezeten. Zalig, lekker relaxen.

Op de veranda.

De vakantie is ook altijd zo’n periode om eens goed na te denken wat je nu eigenlijk graag zou willen in het leven (of juist niet😉). En dat heb ik dan ook vaak gedaan.

Deze blog was in eerste instantie ontstaan omdat ik gewoon sociaal contact mis, en toch graag mijn verhaal kwijt wil. Maar aangezien onze oudste zoon mij zo snel aan een blog hielp, had ik nog geen structuur voor ogen. En dat is denk ik wel iets wat je moet hebben wil het een beetje wat zijn. Zelf vind ik het ook heel irritant als er lang nixs geplaatst wordt op de blogs die ik lees, dus daar probeer ik verandering in aan te brengen.
Drie keer in de week wat plaatsen, en dan in ieder geval op maandag de categorie Alledaags, en de rest verdelen tussen de andere categorieën.
Dan hoop ik dat het voor jullie ook leuk blijft.

Dus vanaf vandaag over tot de orde van de dag en schrijven maar! Waarbij ik wel de aantekening wil maken dat ik geen schrijver ben, vaak van de hak op de tak spring, en open sta voor suggesties, dus geef maar reacties, graag zelfs!

Zijn jullie ook weer over tot de orde van de dag? Welke veranderingen voeren jullie door?

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu