Taart

8 juli 2020

Toen onze jongste zoon 12 werd wilde ik graag een speciale taart voor hem maken. Dus de zoektocht op internet begon, want zo ervaren was ik niet.Al snel kwam ik op het ‘De leukste taarten’ forum. Wauw wat een geweldige taarten, met marsepein/fondant! Die zou ik graag willen maken, dat leek me geweldig. Dus spullen besteld en een hobby was geboren. Want oh hoe leuk was dit, creatief bezig zijn en dan een heerlijke taart als beloning. Die er in mijn ogen ook nog geweldig uitzag.

Trouwtaart


Als ik die eerste taart vergelijk met mijn laatste, zie ik een wereld van verschil in kwaliteit. Maar de liefde die er in zat was net zo groot.Het leerde me dat ik veel meer kon dan ik zelf ooit gedacht had. Mijn moeder kon heerlijk bakken, maar in de keuken was ik niet welkom, dat was haar domein, dus dat had ik nooit geleerd. Dan denk je al snel dat je dat zelf niet kunt, en als je dan zo’n gave taart kunt maken dan doet dat wel wat met je. En zeker als daarna mensen aan je gaan vragen of je dat ook voor hen kunt maken.

Hoeveel taarten ik precies gemaakt heb weet ik niet, maar het waren er velen, van verjaardagstaarten tot trouwtaarten, geweldig was dat om te doen.En doordat ik dat kon, heb ik begin juni ook een heerlijke carrotcake gemaakt. Want hee als je al die taarten kon maken, dan moet je toch ook zo’n recept kunnen volgen!
Sinds ik zoveel taarten heb gemaakt verdiep ik me veel meer in eten en koken als daarvoor, dus ik zal hier wat recepten neerzetten, die simpel te maken zijn en (vaak) gezond.


Heb jij zelf wel eens een bijzondere taart gemaakt?

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu