Week 50

21 december 2020

Alweer een week geleden dat ik wat geplaatst heb, het is ook zo’n rare tijd. Maar bedacht dat ik weer eens een week wilde delen. Dit was echt een hele positieve week, dus leuk om te vertellen in deze lockdown.

MS collectebussen

Maandag mocht ik weer op controle komen bij de neuroloog. Fijn dat dit weer kon, en ook goed om hem weer te spreken. Alles was heel goed geregeld bij het ziekenhuis, het was jammer dat ik alleen moest, maar gelukkig kan ik dat nu. Bij binnenkomst werd je temperatuur gemeten, moest je je handen ontsmetten en stonden er zeker 4 mensen klaar om iedereen snel te helpen. Goed geregeld dus!
Gelukkig was de neuroloog zeer tevreden over hoe het gaat, zeker gezien hoe het ging. Dus hij was positief en stelde voor pas volgend jaar weer te kijken of een MRI nodig is. Fijn bezoekje, positief de week begonnen.

Dinsdagmorgen kwam Bartje weer langs voor een bezoekje, en in de middag ben ik bij mijn vader en zijn vriendin op bezoek geweest. Zij zitten natuurlijk in de risicogroep wat betreft leeftijd en ik ben één van de weinigen die in hun bubbel mag komen.

Gardameer Italië

Woensdagmiddag was mijn man vrij en hij kaartjes geregeld voor de film ‘Made in Italy’. Heel erg leuk natuurlijk dat dat nog kon, het was ook goed geregeld, we zaten maar met 8 man in de zaal, dus genoeg afstand om veilig te zijn. Mooie film ook, leuk ook dat het in Italië afspeelt, daar wilden we zomer 2020 naartoe, nu hopelijk in 2021!

Donderdag is mijn man met Sita naar de dierenarts geweest, ze zakt nogal eens weg met haar poten en soms jankt ze echt van de pijn zomaar uit het niets als ze in haar mand ligt. Zielig, dus kijken hoe of wat. Net als met oude mensen heeft ze stramme gewrichten en last van artrose. Om dat wat soepeler te krijgen kreeg ze een injectie en hebben we nu een soort vispoeder voor over haar eten. Dat stinkt ongelooflijk, maar het helpt super, ze loopt nog steeds langzaam, maar veel soepeler en gaat ook veel makkelijker liggen. Dus ze kan weer even genieten, en wij ook van haar. Ze heeft sindsdien ook niet meer gejankt van de pijn, dus hopelijk is dat ook beter.

Sita in kerstsfeer

Vrijdag ben ik een prachtig kerststuk voor buiten gaan halen, en zaterdag hebben we de kerstboom weer versierd. Zo gezellig, al die kerstspullen en die lichtjes. Vorige jaren was ik daar door het overlijden van mijn zusje niet zo voor in de stemming, maar dit jaar vind ik echt dat je er zoveel energie uit haalt als het thuis gezellig is.

Al met al weer een heerlijk positieve week ondanks alle beperkingen. Ik blijf de positieve dingen benoemen, die maken het leven tenslotte zoveel leuker.

Heb je zelf ook je huis versierd?

Fijne feestdagen!

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu