Afsluiting 2020

31 december 2020

Wat een raar jaar was het, nog nooit meegemaakt, en zeker ook nooit verwacht. Mijn begin was heel positief, dit zou mijn jaar voor veranderingen worden. Juni 2020 zou mijn werk officieel stoppen na 2 jaar ziektewet, en moest ik gaan bedenken wat nu te doen, maar hoe anders is het gelopen.

Januari
De eerste maand begon goed, via facebook won ik een overnachting in een prachtig hotel in Middelburg. We zijn daar op mijn verjaardag gaan slapen. Superleuk, samen met onze jongste zoon gegeten in Middelburg waarna hij naar ons huis ging om voor de beesten te zorgen en wij naar onze hotelkamer. Zo romantisch, echt een genietmomentje met een hoofdletter!

Februari
In Februari dacht ik aan de slag te kunnen met invulling van mijn vrije tijd. Er was een kennismaking met mijn maatje, en gelukkig hebben we nog een paar leuke dingen gedaan samen.
De maand erna gelukkig in het begin ook nog, maar halverwege sloeg ineens alles om. Ivm de coronapandemie moesten we in een intelligente lockdown. Je mocht niet meer afspreken, restaurants gingen dicht, kappers moesten sluiten.

Thuiswerken
Thuiswerken kreeg een nieuwe betekenis, ineens moest iedereen thuiswerken en was mijn man dus hele dagen thuis.
Voor mij veranderde niet veel, ik deed al vrij weinig, en wilde juist wat meer gaan doen. Dat kon dus niet.
Maaaar… wat voor de meeste mensen niet fijn was, was voor mij juist super. Ik wilde zorgen dat mijn man zijn koffie kreeg, maar ook zijn lunch, want 2 boterhammen mee naar kantoor was ineens over, en dat gaf mij ook weer een doel.

Zelf at ik altijd salade of soep tussen de middag, en dat vond hij ook wel lekker. Dus ik kreeg ineens een cateringfunctie. Gezellig en leuk om te doen.
Verder vonden we beiden dat we dan ook moesten gaan lopen, want van zitten een hele dag wordt je ook niet vrolijk. Dus iedere dag tussen de middag gingen we samen op pad. In het begin was dat nog moeizaam, anderhalve kilometer met stok was voor mij de max. Maar we hielden vol, en intussen loop ik zo’n 3,5 tot 4 kilometer zonder stok!
En mijn man is intussen behoorlijk afgevallen door die gezonde lunches en wandelingen, dus win-win hier.

Maar eerlijk is eerlijk, van mij mag 2021 snel beginnen, en dan hoop ik met vaccin dat we weer kunnen reizen, naar familie, naar festivals, gezellige dingen ondernemen met mijn maatje en gezellig eten in een restaurant, want dat heb ik echt wel gemist.

Festival Zand.

Samenvatting

Samenvattend was het een heel raar jaar, waar weinig kon. Maar er waren echt ook positieve dingen:
Meer tijd samen;
Gezelligheid als je normaal alleen thuis bent, en je man ineens thuis werkt;
Ik ben gaan bloggen;
Ik ben gaan beleggen;
Sinds een week ben ik Spaans aan het leren.

Dus als je goed zoekt kun je het echt vinden, maar dat moet je echt zelf doen. Laten we een strik om 2020 doen en afsluiten.
Volgend jaar ga ik weer verder op mijn blog, maar eerst een weekje pauze, en dan horen jullie mij weer.

Allemaal een heel goed uiteinde, je hebt geen vuurwerk nodig om er iets knallends van te maken.
En een geweldig, gezond 2021!

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu