Financiën

20 juli 2020

Toen ik nog op de lagere school zat ging ik stiekem bij het bollenpelbedrijf op mijn dorp werken. Stiekem, want van mijn ouders mocht ik absoluut niet werken voor mijn achttiende. Maar ik wilde ook wel eens snoep kunnen kopen, net zoals mijn vriendinnetjes, of gewoon een leuke pen of iets dergelijks.
Het zat er in ieder geval al jong in dat ik besefte dat als je werkte je daar iets leuks voor terug kon krijgen.

Verschillende banen
Toen ik eenmaal 18 was mocht ik eindelijk officieel gaan werken, en was het hek van de dam. Ik heb vele baantjes gehad, van schoonmaakster tot receptioniste, van bankmedewerker tot trouwambtenaar. En die laatste was letterlijk gelijk mijn laatste baan, want augustus 2019 ben ik volledig afgekeurd met geen kans op herstel.

Ranonkel

Geen werk
Dat is normaal gesproken ook geen inkomen meer wat je kan verkrijgen, maar hee zoals ik al vaker schreef, ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten en heb ik ook dit weer positief opgepakt. Mijn uitkering loopt tot ik met pensioen ga, dus geen zorgen meer of je inkomen weg kan vallen. Geen werk houdt ook in dat je tijd over hebt. Nu is dat niet zoveel als mensen die geen MS hebben, want alles kost mij extra tijd, gaat gewoon langzamer, en soms ben ik gewoon te moe om iets anders met die tijd te doen als lekker relaxen
Maar ik zocht wel gelijk naar alternatieven.

EuroClix
Ja je leest het goed, ik kwam op EuroClix terecht. Een site die adverteerde dat je thuis geld kon verdienen. Nu kun je zitten puzzelen, lezen of tv kijken, daar verdien je niets mee. Maar als ik enquêtes in zou vullen via EuroClix, dan zou ik een kleinigheidje krijgen. Ok dat is leuk, toch een soort van werken, maar dan op mijn tempo, op momenten dat ik daartoe in staat ben, in mijn luie stoel. Dat is leuk, normaal krijg je overal de vraag of je een enquête in wil vullen zonder betaling, dat dit me wel wat leek.

Proberen
Dus in oktober heb ik me aangemeld, en als je dan wat gegevens over jezelf doorgeeft heb je gelijk al je eerste verdiensten binnen. Ook als je bij bedrijven online bestelt, of gewoon op mails klikt, krijg je punten. En hoe langer je spaart, hoe meer die punten waard worden. Leuk om te proberen toch? Vind je het niets dan stop je gewoon. Zelf heb ik in februari mijn eerste €70,- uit laten betalen, en dat voelde toch leuk. Gewoon verdiend met bestellen of klikken op internet.

Doen jullie al iets met EuroClix?

En wat vindt je daarvan?

Als je nog geen EuroClix hebt, wil je je dan aanmelden via mijn link hieronder, krijgen we beiden 150 clix.

https://www.euroclix.nl/index?SRef=wx7Lq5QcRZYQpQ5L

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu