Miskopen

11 november 2020

Ook al zie ik alles bijna altijd positief, er zijn ook best wel eens dingen die negatief zijn, zoals miskopen. Nu heb ik ze niet zo heel vaak, maar ook ik heb wel eens een miskoop gedaan in mijn leven.

Bergen, Noorwegen

Noorwegen

We hebben een rondreis gemaakt door Noorwegen, een prachtig maar duur land. Het leek me dan ook handig om dit via een reisbureau te boeken die daar gespecialiseerd in zijn. Daar werd me aangeraden om op plekken waar dit kon halfpension te boeken omdat het eten heel duur is in Noorwegen. Aangezien wij daar geen ervaring mee hadden, gingen wij daarin mee. Het was een prachtige reis, mooi om Noorwegen via een rondreis te zien. Maar 1 ding was toch wel een dingetje. Als je in het hotel de prijzen voor eten zag, dan wist wat wij betaald hadden, en dan alleen een stukje vis met puree kregen, wisten we dat het reisbureau dik aan ons verdiend had. Jammer, maar het leerde me wel dat ik de volgende reis zelf in elkaar kon zetten, voor heel wat minder geld.

Hoeveelheid kleding

Dus wel een miskoop, maar eentje waar ik veel van geleerd heb. Verder heb ik ook kleding die ik koop, maar dan nooit aan doe, omdat het eigenlijk niet past of niet bij me past. Ook zonde, maar daar heb ik weer van geleerd dat ik voorlopig geen kleding nodig heb, omdat ik gewoon genoeg heb om drie weken iedere dag wat anders aan te doen, en toch vier dingen het vaakst/liefst aan doe.

Spaarvarkens Noorwegen

Echt grote miskopen kan ik me niet echt herinneren, want meestal zoek ik echt wel goed uit of ik iets aanschaf.
En je ziet, iedere miskoop, buig ik ook weer positief om. Je kunt overal wel over treuren, maar daar help je niemand mee. En ik roep altijd het gezegde van Cruijff: Ieder nadeel heeft zijn voordeel! En zo is het ook.

Hebben jullie wel eens een miskoop?

Of buig je ook alles naar iets positiefs?

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu