Kaapverdië

22 juli 2020

In 2018 gingen we voor het eerst naar Kaapverdië. We hadden een pittige tijd, en wilden alleen maar zon en uitrusten, bijtanken dus. Op internet was er genoeg te vinden, maar wij wilden geen massatoerisme of all in. Dat werd uiteindelijk Villa Verde in Sal. Volgens sommige reviews een spookstad waar niks te doen is, maar wel een zwembad(je). Perfect, precies wat wij zochten.

Uitzicht vanuit appartement ©️IP

Reis naar Kaapverdië
Na een fijne reis, met ruime plaatsen (we zaten aan de nooduitgang), kwamen we ‘smiddags aan op Sal. Gelijk heerlijk warm, een graad of 24. Daar waren we voor gekomen! We werden in de bus naar ons appartement gebracht, samen met de anderen, die op andere plaatsen afgezet zouden worden.

Wij waren de eerste die aankwamen op bestemming, en alleen wij en nog 3 anderen stapten uit. Je zag de rest kijken, van wat gaan die nou doen, daar is toch niks te doen. Maar wat zij niet zagen en wij wel, was een prachtig onderhouden park, met veel bloemen, vriendelijke mensen, veel ruimte, kleinschalige zwembaden met ligbedden en rust. Op die ligbedden hoefde je geen handdoek te leggen, er waren meestal maar een paar mensen, heerlijk!

Schilderij Kaapverdië ©️IP

Verwachtte ik een relax reis?
Absoluut! En dat kwam uit, we hebben heerlijk aan het zwembad gezeten, het eiland verkend, lekker gegeten en niks bijzonders gedaan. Zalig, dat heb je af en toe nodig. Dus als je wilt relaxen zou ik zeggen ga naar Sal, ze roepen daar niet voor niets allemaal No Stress.

Waar ga jij heen om te relaxen?

Zoek je dan ook een plek waar geen massa toerisme is?

Geef een antwoord

6 december 2021
Tupperware Lees meer
28 oktober 2021
Besparen Lees meer
14 oktober 2021
Sita Lees meer
11 oktober 2021
Even geleden Lees meer

Mijn positieve leven

Volg je me al?
Copyright © 2021 Mijn positieve leven. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu